Hoe krijg ik de logingegevens van Smartschool?

Om Smartschool te raadplegen, gebruik je bij voorkeur de meest recente versie van uw browser (Google Chrome, Mozilla Firefox of Edge) en surft u naar beverbos.smartschool.be. Je kan ook via de app inloggen, download de app en  ga je in het linkermenu naar ‘accounts beheren’ en voeg je een account toe.
Als je klikt op ‘wachtwoord vergeten’ dan word je doorgestuurd naar een pagina waar je een gebruikersnaam en emailadres moet opgeven. De gebruikersnaam voor nieuwe leerlingen is ‘familienaam_voornaam’ (alles kleine letters), (leerlingen die al even schoollopen in Het Beverbos mogen de 'underscore' weglaten)
Als je in het vakje voor het emailadres je emailadres typt, dat je opgaf bij inschrijving dan kan je je wachtwoord zelf instellen en kan je inloggen op het platform. 
Wie zich verder wenst te verdiepen in de vele mogelijkheden van Smartschool kan een kijkje nemen in de handleiding. Bij andere vragen en opmerkingen, of mocht het niet lukken om in te loggen, stuur een mailtje naar smartschool@beverbos.be
 

Cookie instellingen